diumenge, 26 de setembre del 2010

Èxit de públic al segon aniversari

Celebren el segon aniversari del casal amb una concorreguda festa a la Plaça de la Sardana

Aquest passat dissabte 25 de setembre El Casal de l’Esquerra a Badia del Vallès va celebrar el seu segon aniversari amb la festa “dos anys de colors”. Un cop que El Casal de l’Esquerra ja ha estat constituït com a associació cívica i cultural van aprofitar la festa per presentar les activitats que desenvolupen els diferents grups que s’hi han anat formant durant aquest dos anys: el Banc del Temps de Badia, l’assemblea d’aturats, la Cooperativa de Consum “La cistella de Badia”, l’Oficina de Drets Socials o els amics del cinema de Badia “Zinexin”. Igualment es van poder difondre noves idees per activitats al casal com un grup senderista que fa uns mesos que ha començat la seva activitat i vol anar a més o un grup de conversa de castellà i/o català per a estrangers.
La festa que va comptar amb més d’un centenar de persones assitents va començar a les 17,30 amb un taller de bombolles de sabó gegants a càrrec de Barcelona Bubble Events que va encantar a la gran quantitat d’infants presents a la plaça que després es van poder maquillar i elaborar un mural col·lectiu de 6 metres de llargada.
Paral·lelament alguns membres d’El Banco del Tiempo van estar mostrant les feines que fan setmanalment als tallers de manualitats oberts els dijous a la tarda.
A les 21h. van iniciar una sardinada que va reunir a unes 70 persones majoritàriament membres i usuaris d’El Casal de l’Esquerra que van poder gaudir també de l’actuació dels cantautors Montse y Gabriel per arrodonir la festa.
La valoració que fan de la festa des de l’associació és molt positiva per haver pogut oferir als veïns una tarda de diversió amb coses tan originals com les bombolles gegants que van omplir la plaça de la Sardana per sorpresa de més d’un. Però “més positiva és la valoració que fem del dia a dia del casal durant aquests dos anys”, va voler remarcar un portaveu de l’associació, “com a experiència de revitalització de la vida social i veïnal”.
Durant la festa van presentar un tríptic informatiu que els propers dies repartiran per totes les bústies de la localitat.