dijous, 1 de setembre del 2011

S'obre l'oficina de Drets Socials de Badia del Vallè-Divendres 19.30h

L'Oficina de Drets Socials de Badia del Vallès és un espai d’assessorament, intercanvi i cooperació contra la precarietat laboral i social a la ciutat.
La situació de precarització i vulnerabilitat generalitzada que viu la majoria de la població assalariada o aturada, s'ha vist agreujada en els últims anys amb l'esclat de la crisi financera. L'augment dels acomiadats, les retallades dels drets laborals, les retallades salarials, units al problema de l'habitatge fan que cada vegada més veïns tinguem problemes per a arribar a fi de mes.
Davant d’aquesta realitat, és necessari defensar-nos i per a això van decidir crear un espai de trobada i cooperació entre precaris, que ajudi a sortir de l'aïllament i convertir els problemes individuals en problemes col•lectius i buscar solucions comunes entre tots i totes.

Com ho fem?

La nostra principal eina és l'assessoria gratuïta com espai d'atenció, assessorament i organització per a les persones que sofreixen un problema laboral, d’habitatge o d´ estrangeria.
Es tracta d'un instrument pràctic per informar, orientar, compartir i intercanviar experiències i donar resposta davant dels problemes legals relacionats amb els abusos laborals,l'habitatge o d´estrangeria.
L'assessoria està formada per persones amb coneixements tècnics en l'àmbit jurídic i social, per a la resolució dels casos que atenem de manera voluntària.

Divendres 19.30h Casal de l´Esquerra Badia del Vallès(Av./Burgos 18)