dissabte, 15 de novembre del 2008

Italia Méndez, ex presa política mexicana, dará una charla en Badía del Vallés-19/11/08 19h

El proper dimecres 19 de novembre tindrem a Badia a Italia Méndez, jove mexicana ex-presa política pels fets de San salvador Atenco de 2006.
La jove està fent una gira per l'estat español en el marc de la Campanya Contra la Represió en Mèxic impulsada per la CGT.
L'objectiu és difondre el tema de la represió política i la tortura sexual de la que ella amb altres dones són supervivents ja que el maig de 2006 van ser detingudes després d'un operatiu de gran magnitut, ple de violència i excesos a San Salvador Atenco, i recloses al penal de Santiaguito en Toluca, Estado de México.

Més informació sobre els fets a Atenco

1 comentari:

Banco del tiempo Badia del Vallès ha dit...

A veces no es dificil desde nuestra comodidad entender lo que otros paises estan pasando, pero sobre todo lo que muchas mujeres como Italia tiene que hacer para que se las escuche.

Desde aqui, quiero felicitarte a ti y tus compañeras por, como tu misma dijistes, Unir vuestros miedos y convertilos en esta valentia de lucha. Felicidades y hacia delante mientras haya oidos que escuchen, que vuestras voces no cesen. Concha